You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2012-02-06 12:55:59

carlocarlo
Member
Registered: 2011-02-04

Install pkgs within existing workflow do not work with 10.7 netboot

Hello
I have created a new DS netboot image with Lion 10.7 and I am testing it with the same DS Server (10.6.8) I have been successfully running so far with a 10.6.8 netboot image
I am noticing that using the very same workflows/server (the new netboot simply login against the same DS server) pkgs are not being installed when they should be within a workflow
If I rollback to the previous 10.6.8 image, everything is fine.
Does a 10.7 netboot image require a 10.7 OSX Server to be correctly used with DS?
I am asking just because even if it is a newer image than the server, the netboot process seems to work just fine.
Many thanks for your kind attention
Ciao
Carlo

Offline

#2 2012-02-06 13:12:00

mjsanders
Member
From: Delft, Netherlands
Registered: 2008-09-02
Website

Re: Install pkgs within existing workflow do not work with 10.7 netboot

While booting Lion, you can only install packages with a 'postponed' way (after restart the pkg will install)
See the red note at the release notes page for RC130
Is that what you are trying to do? Swich to postponed install, and they work at my setups of 10.6.8 and 10.7.2.
No ,the OS version of your netboot server is relatively un-important.

Last edited by mjsanders (2012-02-06 13:14:43)

Offline

#3 2012-02-06 13:59:28

carlocarlo
Member
Registered: 2011-02-04

Re: Install pkgs within existing workflow do not work with 10.7 netboot

Hello and many thanks for you reply and clarification.
I did notice the warning when I installed rc30 a while ago but simply forgot...
Thnak you again!
Ciao
Carlo

Offline

Board footer

Powered by FluxBB